2016 around the corner

Det var länge sedan motivationen till träningen var så hög som den är nu. Efter en liten dipp i träningen under November och December då jag prioriterat att komma på banan med nytt jobb, flytt m.m. så har träningen inte varit i lika hård fokus, men jag har sett till att köra 3-5 pass per vecka ändå. Jag är precis som alla andra, motivationen dalar upp och ner, jag får motgångar, ibland är det till och med TRÅKIGT att träna. Det är då jag tycker det är viktigt att jag ser till att i dessa dalar håller en så hög lägsta nivå som möjligt så att utfallet ändå blir så bra som möjligt. I praktiken betyder det att typ borra ner huvudet under den timme jag tränar och kör på.

Hur som helst har jag fått tillbaka glöden ordentligt igen och kommer starta år 2016 lika starkt som förra året med ett nytt upplägg och program. Förhoppningen är att vara lite större, hårdare och komplett än förra året när jag är färdig. Personligen gillar jag att ha struktur och när jag har flyt och kontroll på alla pusselbitar som kost, träning och jobb så presterar jag som bäst på alla plan.

Jag har sedan en tid tillbaka haft ganska klart för mig vad jag ska uppnå i mitt liv under 2016.
Har du inte en plan för nästa år och vilka mål du har så tycker jag du bör sätta dig ner och fundera på följande:
– Vad vill jag uppnå?
– Hur ska jag uppnå det?
– Varför ska jag uppnå det?

Skissa sedan på din plan utifrån dessa och behöver du hjälp så se till att få råd av någon erfaren.
Det absolut bästa är om du kan komma på en person som är framgångsrik inom det område du vill bli framgångsrik inom och be henne/honom att bli din mentor.

Bild från år 2015’s näst sista träningspass.

Gott nytt år mina vänner,

/Alexander